Winkel

Verzending 1 -3 werkdagen

Shipping EU - 6 Days

Pre-orders 5 tot 10 werkdagen

Carlo Colucci - Milestone - Desoto - Casa Moda - Venti

Official Carlo Colucci store

Uitgelicht Carlo Colucci

Circuit Herenmode

A-Merken

Wij werken uitsluitend met kwalitatieve A-merken. Deze staan garant voor een lange levensduur, zitten comfortabel en bevatten geliefde eigenschappen zoals stretch.

Uniek Aanbod

Door ons unieke aanbod is er voor ieder wat wils. Of je nu wilt opvallen of casual wilt kleden, voor elke gelegenheid hebben wij een passende outfit. 

Eigen Winkel
Graag heten wij u welkom op de Zwart janstraat 66a in Rotterdam. Kom gerust langs voor lekkere kop koffie en persoonlijke hulp bij het uitzoeken van uw outfit.

Juiste kleding voor elke gelegenheid

Circuit Herenmode is gespecialiseerd in het kleden van elke gelegenheid. Gaat u trouwen, heeft u een trouwerij of een officiele bijeenkomst? Het assortiment van Circuit is uniek, passend en van kwaliteit.

Trendy Kostuums, unieke overhemden

Voor het passen van kostuums raden wij aan om langs te komen in de winkel! Ons aanbod is te groot voor de webshop. Het passen van de maat, het voelen van de stof en het zien van de kleur geeft het beste resultaat.

Kledingwinkel | Circuit Herenmode

Circuit Herenmode is bij uitstek de herenmode winkel waarbij persoonlijke hulp en een goede service ontzettend hoog in het vaandel staat. 

Graag nodigen we u uit om langs te komen en onze merken uit te proberen en te passen.

Ons assortiment bestaat uit: Truien, winterjassen, overhemden, schoenen, petten, riemen, kostuums, korte broeken, tassen en nog veel meer!

 

Nieuwste Producten

Onze Merken