Retourbeleid

Algemeen

Aankopen kunnen geruild of geretourneerd worden als deze niet aan de wensen van de klant voldoen. Circuit Herenmode hanteert een retourtermijn van 14 dagen. Voorwaarde is dat de klant het aankoopbewijs kan overleggen en de artikelen onbeschadigd en niet gebruikt/gedragen zijn. De artikelen dienen voorzien te zijn van alle originele labels en naar behoorlijke wijze te zijn verpakt. Voor online aankopen geldt dat retourneren alleen mogelijk is met een volledig ingevuld retourformulier.

Webwinkel aanschaf Ruilen via de post

Online aankopen kunnen alleen geretourneerd worden met een ingevuld retourformulier. De klant verpakt de retour te zenden artikelen bij voorkeur in de originele verpakking en gebruikt het retouradres dat staat vermeld op het retourformulier. Retouradres: Circuit Herenmode, Zwart Janstraat 66A, 3035AV Rotterdam. Na ontvangst inspecteert ons team alle retour gezonden artikelen. Circuit Herenmode is gerechtigd artikelen te weigeren en terug te sturen, wanneer deze gedragen lijken te zijn, beschadigd, of waarvan de originele labels zijn verwijderd. Zodra Circuit Herenmode de retouren heeft verwerkt en aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren is voldaan, wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant.

Webwinkel aanschaf Ruilen in de winkel

Het is ook mogelijk aankopen te ruilen of retourneren in onze winkel aan de Zwart Janstraat 66A. Bij retourneren van online aankopen ontvangt de klant een retourbewijs. Als voldaan is aan alle voorwaarden voor ruilen en retourneren van de online aankoop wordt het factuurbedrag binnen 14 dagen teruggestort op de rekening of creditcard van de klant. Het is niet mogelijk om het aankoopbedrag in contanten terug te betalen.

Ruilen van Artikelen die in onze winkel zijn gekocht (Zwart Janstraat 66A Rotterdam) 

Wanneer u een aankoop heeft gedaan in onze fysieke winkel is het ook mogelijk om te ruilen of retourneren. Voor artikelen die in onze winkel zijn gekocht, kunt u een tegoedbon ontvangen of het artikel omruilen tegen een ander product. Bij aankopen uit onze fysieke winkels geven wij geen geld terug.

Verzending

Circuit Herenmode is niet verantwoordelijk voor problemen die zich voordoen tijdens het retour zenden van artikelen. Bijvoorbeeld (maar niet uitsluitend): goederen die beschadigd raken tijdens verzending of verkeerd bezorgd worden. Circuit Herenmode adviseert daarom een verzender te gebruiken die de waarde van de retour gezonden artikelen verzekerd en de klant een bewijs van verzending geeft. De kosten van de retourzending zijn voor rekening van de klant en worden niet vergoed door Circuit Herenmode.

Retourformulier

Het retourformulier dat u bij uw bestelling ontvangt kunt u ook hier  bekijken of printen. 

 

 

 

 

Contactformulier